Beyinads

Kullanıcı Verilerini Silme

Son güncelleme: 24 Ağustos 2026

Meta bağlantınızı kaldırabilir ve Beyinads tarafından tutulan hesap verileriniz için silme talebi oluşturabilirsiniz. Talep yalnızca yetkili hesap veya çalışma alanı sahibi doğrulandıktan sonra işleme alınır.

Meta bağlantısını kaldırma

  • Beyinads hesabınızla giriş yapın.
  • Entegrasyonlar sayfasını açın ve Meta entegrasyonunu seçin.
  • Bağlantıyı kaldır/çıkış yap işlemini onaylayın.
  • Beyinads aktif Meta erişim bilgisini devre dışı bırakır ve bağlantıya ait geçici provider önbelleğini temizler.

Tam veri silme talebi

Çalışma alanı ve kullanıcı verilerinin tamamen silinmesi için yetkili çalışma alanı sahibi, Beyin Atölyesi ile kullandığı doğrulanmış destek veya sözleşme iletişim kanalından talep göndermelidir. Talepte Beyinads kullanıcı e-postası ve şirket/çalışma alanı adı bulunmalıdır; parola veya Meta access token gönderilmemelidir.

Kimlik ve yetki doğrulandıktan sonra silinebilen kayıtlar kaldırılır veya anonimleştirilir. Güvenlik, kötüye kullanımın önlenmesi, finansal yükümlülükler ya da mevzuat nedeniyle tutulması zorunlu kayıtlar yalnızca gerekli süre boyunca kısıtlı olarak saklanabilir.

Meta tarafındaki erişimi kaldırma

Beyinads bağlantısını uygulama içinden kaldırmaya ek olarak Facebook Ayarları içindeki İşletme Entegrasyonları bölümünden uygulamanın erişimini kaldırabilirsiniz. Bu işlem Beyinads’in yeni Meta verisi almasını engeller.